IT zonder zorgen

Jouw werkplek, jouw mensen, jouw bedrijf – gesterkt, productief en verbonden – via technologie. Managed Cloud & Betaalbare IT-diensten voor het MKB.

Partners

vele Jaren IT-expertise:

Persoonlijke, veilige en betaalbare IT-services services geoptimaliseerd voor het MKB waarmee we jouw bedrijf, jouw mensen en jouw werkplek vooruithelpen – als één geheel.

joUw mensen

Tools, training en ondersteuning voor je team, ongeacht waar ze werken.

Geef je team de middelen voor succes.Met de juiste devices, beheerde cloud en vriendelijke persoonlijke ondersteuning, verbeterde productiviteit en beveiliging zijn je mensen altijd verbonden, beschermd en klaar om uit te blinken.

joUw werkplek

Betaalbare IT-services en ondersteuning voor jouw kantoren en externe bedrijfslocaties.

Transformeer jouw werkruimte met naadloze connectiviteit en beveiliging. Profiteer van onze op maat gemaakte netwerkoplossingen, robuuste toegangscontrole en 24/7 technische ondersteuning, zodat je op jouw werkplek optimaal kan presteren.

Jouw bedrijf

Consultancy, IT-services en projecten die je helpen jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Maak jouw bedrijf klaar voor de toekomst met strategische IT-oplossingen en ondersteuning. Kies voor een gerichte aanpak, uitgebreide compliance-expertise en innovatieve technologieën voor gestroomlijnde activiteiten en duurzame groei.

Populaire abonnementen

Mobiele werkplek

HP Dragonfly G4
iPhone 15
Essentials:
Microsoft 365 (Premium)
Onbeperkt bellen
Onbeperkte support

€69,00 p/maand

Vaste werkplek

HP EliteOne 800 G8
Yealink MP54 Telefoon
Essentials:
Microsoft 365 (Business Premium)
Onbeperkt bellen
Onbeperkte support
€69,00 p/maand

Apple Werkplek

Macbook Pro
iPhone 15
Essentials:
Microsoft 365 (Business Premium)
Onbeperkt bellen
Onbeperkte support

€69,00 p/maand

Zakelijk glasvezel en WiFi

Supersnel zakelijk glasvezel (1Gbit)
VPN-router voor bedrijven
Twee zakelijke WiFi-toegangspunten

€69,00 p/maand

onze kernwaarden

Ontzorgen

Wij geloven sterk in de kracht van partnerschap. Onze benadering van het leveren van IT-services is gebaseerd op een nauwe samenwerking met jou en een goed begrip van jouw unieke behoeften en uitdagingen. We bieden niet alleen beheerde cloudservices, maar we zijn ook jouw samenwerkingspartners die toegewijd zijn aan het creëren van oplossingen op maat, die aansluiten bij jouw bedrijfssfeer en doelstellingen.

Maatwerk

Innovatie is de kern van alles wat we doen. In plaats van pasklare oplossingen te bieden, maken we creatieve aanpassingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. We streven ernaar om buiten de gebaande paden te denken en ervoor te zorgen dat de IT-services die we leveren niet alleen effectief zijn, maar ook op maat gemaakt om jouw tevredenheid en bedrijfseffectiviteit te verbeteren.

Communicatie

We begrijpen het belang van duidelijke en consistente communicatie. Het onderhouden van een open en voortdurende dialoog met jou is onze topprioriteit. Vanaf het eerste advies tot de uiteindelijke implementatie zorgen we voor transparantie en bouwen we bij elke stap aan vertrouwen. Bij ons ben je altijd op de hoogte en heb je zo vertrouwen in de betaalbare IT-services die je ontvangt.

Door je aan te melden, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. Je kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven.

Maandelijks technische tips voor het MKB.

Minimale inspanning, maximaal resultaat. Word lid van onze technische nieuwsbrief, gemaakt voor direct resultaat.
Door je aan te melden, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

Een boodschap van Perry

Bedankt dat je CloudConnected overweegt als jouw technologiepartner. Al meer dan tien jaar zetten mijn team en ik ons in om technologie te gebruiken om bedrijfsgroei en innovatie te bevorderen.

We zijn gespecialiseerd in het leveren van diverse op maat gemaakte en betaalbare IT-services die gericht zijn op het begrijpen en aanpakken van jouw unieke bedrijfsbehoeften. Onze ‘lego-achtige’ benadering betekent dat we oplossingen op maat creëren om jouw uitdagingen te overwinnen en je te helpen jouw doelen te bereiken.

Ik vind het geweldig om meer te weten te komen over jouw bedrijf en samen deze transformerende reis te beginnen. Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Plan een strategiegesprek met me in en we zoeken het samen uit. Ik kijk uit naar de mogelijkheid om IT ook voor jou gemakkelijk te maken door jouw werkplek, mensen en bedrijf als één geheel te verbinden.

Perry Trienekens |
Cloud Consulent

Van onze klanten

Ga naar de inhoud