TECH voor jouw mensen

Device-abonnementen, cloudgebaseerde tools en volledige IT-ondersteuning voor teams op afstand en op locatie. Verbeter de samenwerking en productiviteit!

Picture of a team, symbolizing our tech solutions for remote and on-site people.

Cloudgebaseerde tools voor teamwork

Verbeter teamwork met Microsoft 365, Google Workspace-omgevingstools en -services.

Meer lezen

Onbeperkt bellen oplossingen

Teams & Webex met mobiele toegang zorgen ervoor dat je team altijd en overal kan communiceren.

Meer lezen

Abonnementen op moderne devices

Hardware as a Service (HaaS) abonnementen, voor een up-to-date en duurzame tech-omgeving. Meer lezen

Snelle technische ondersteuning en beveiliging

Proactieve ondersteuning en bescherming, zodat jouw activiteiten veilig en ononderbroken zijn.

Meer lezen

gespecialiseerde trainingsprogramma’s

Verbeter de vaardigheden en technologie en stroomlijn de integratie en efficiëntie van je team met nieuwe tools. Meer lezen

IT-ondersteuning voor jouw teams op afstand en op locatie

Bij CloudConnected begrijpen we de kracht van een goed uitgerust team. Onze diensten bieden de nieuwste devices en productiviteitsverhogende Modern Workplace-tools, inclusief hardware- en softwareabonnementen die samenwerking en innovatie bevorderen. Onze oplossingen voor telefonie en videoconferenties zijn op maat gemaakt om jouw team verbonden te houden en naadloze communicatie mogelijk te maken. Met een snel reagerende helpdesk en uitgebreide cyberprotectie zorgen we ervoor dat jouw personeel wordt ondersteund en hun werk veilig is. Onze gespecialiseerde Trainingsprogramma’s zorgen ervoor dat jouw team met vertrouwen door het digitale landschap kan navigeren.
Microsoft 365iconen

Cloudgebaseerde tools voor teamwork

We helpen je aan de slag te gaan met Microsoft 365 en het aan te passen aan jouw unieke bedrijfsbehoeften. We zorgen voor verfijnde beveiligingsmaatregelen en bieden ondersteuning voor alle uitdagingen waarmee jouw teams op afstand en op locatie te maken kunnen krijgen. Het doel is om jou en je team te helpen het meeste uit je Microsoft 365-abonnement te halen en het te optimaliseren voor teamwork, communicatie en productiviteit, zodat elke handeling soepeler en efficiënter verloopt. We ondersteunen ook klanten die al Google Workspace gebruiken en bieden gespecialiseerde hulp om ervoor te zorgen dat het effectief wordt geïntegreerd in jouw zakelijke workflows, waardoor een productieve, collaboratieve omgeving wordt bevorderd.

Device Abonnement

Onze HaaS-abonnementen (Hardware as a Service) bieden een budgetvriendelijke route naar de nieuwste technische hulpmiddelen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over grote initiële investeringen. Op deze manier hebben jouw mensen altijd toegang tot de nieuwste gadgets, wat de productiviteit verhoogt zonder de financiële lasten.

IT-ondersteuning voor werknemers

Ontworpen om technische problemen snel aan te pakken en op te lossen, zodat de workflow van je team zo min mogelijk wordt verstoord.

Meer lezen

Veiligheid van het digitale team

Zorgt ervoor dat de online omgeving van je team beveiligd is tegen cyberbedreigingen. De nadruk ligt hierbij op gegevensbescherming, veilige toegang en bewustzijn van cyberbeveiliging, om activiteiten en persoonlijke informatie te beschermen. Meer lezen

technische ondersteuning en beveiliging

We zorgen ervoor dat IT-ondersteuning voor teams op afstand en op locatie onmiddellijk beschikbaar is. Deze ondersteuning minimaliseert downtime en houdt de productiviteit hoog, wat cruciaal is voor bedrijven die non-stop werken. Het geeft je team het vertrouwen om zich op hun werk te concentreren, wetende dat ze een vangnet hebben voor zowel technische als beveiligingsproblemen. Op zijn beurt verbetert dit de algehele bedrijfsprestaties door een veilige en efficiënte bedrijfsvoering te handhaven.

Onbeperkt bellen

Cloud telefonie-oplossingen zoals Microsoft Teams Phone en Webex Calling verbeteren de teamcommunicatie door eenvoudig gespreksbeheer via een app aan te bieden en de gesprekskosten aanzienlijk te verlagen. Bovendien kun je met ons Onbeperkt Mobiel-abonnement onbeperkt bellen en sms’en in de EU, ondersteund door het betrouwbare netwerk van KPN, wat een naadloze samenwerking binnen jouw team bevordert.

altijd en overal

Geniet van de ultieme flexibiliteit in communicatie en samenwerking, zodat je efficiënt kunt werken vanaf elke locatie op kantoor, thuis of onderweg. Onze gratis en vrijblijvende demo laat zien hoe onze Cloud Telefonie en Onbeperkt Mobiel-plannen jouw bedrijfsconnectiviteit kunnen transformeren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft Teams Phone

Microsoft Teams Phone, geïntegreerd met Microsoft 365, biedt een uniform platform dat de communicatie van je teams vereenvoudigt en verbetert. Meer lezen

Webex Bellen

Webex Calling, onderdeel van Cisco’s suite, stroomlijnt teamcommunicatie met een uniform platform voor naadloze samenwerking tussen devices en locaties. Meer lezen

Mobiel (KPN)

Blijf verbonden met de betrouwbare service van het netwerk van KPN, waarmee je in de hele EU onbeperkt mobiel kunt bellen en sms’en.

Meer lezen

Kostenefficiëntie en flexibele werkplek

Transparante prijzen en aanzienlijk lagere gesprekskosten, passend bij verschillende werkomgevingen met eenvoudig app-beheer voor een flexibele werkplek.

Meer lezen

gespecialiseerde trainingsprogramma's

Onze diepgaande trainingssessies zijn ontworpen om je team uit te rusten met praktische vaardigheden. We richten ons op essentiële gebieden zoals Microsoft 365 & Cybersecurity essentials, het onder de knie krijgen van nieuwe devices enz. om ervoor te zorgen dat iedereen zich kan aanpassen aan technologische veranderingen. Deze programma’s zijn gestructureerd om het vertrouwen en de efficiëntie van je team te vergroten, zodat technologie op de meest effectieve manier voor hen werkt.

Bereid jouw mensen niet alleen voor op de uitdagingen van vandaag, maar ook op de kansen van morgen!

Ga naar de inhoud