IT-support op de werkplek

Zorg voor productiviteit en veiligheid met volledige IT-support voor de werkplek. Betrouwbaar internet, printoplossingen voor kantoor, beveiliging van gebouwen en sterke maatregelen op het gebied van cybersecurity.
Modern kantoor met werknemers die samenwerken met behulp van technologie.

Snel zakelijk internet (Wifi & glasvezel)

Onze WiFi- en glasvezelinternetoplossingen leveren de snelle, veilige en stabiele verbinding die je werkplek nodig heeft voor efficiënte prestaties.

Meer lezen

Beveiligd gebouw (CCTV / Alarm)

Houd je werkplekken veilig met betrouwbare alarmsystemen en CCTV-bewaking (een videobewakingssysteem), zodat je dag en nacht verzekerd bent van veiligheid.

Meer lezen

Cyberbeveiliging (24/7 SOC, internetfilter)

Zorg voor de veiligheid van je gegevens en minimaliseer het risico op online bedreigingen met ons Security Operations Center (SOC) en efficiënte internetfiltering.

Meer lezen

Beheerde en moeiteloze afdrukservices

Geniet van de laagste printkosten, automatische storingsrapporten en een zorgeloze ervaring voor organisaties van elk formaat.

Meer lezen

Volledige IT-support voor kantoor

Wij begrijpen de unieke uitdagingen van het runnen van een modern bedrijf en bieden complete IT-support voor de werkplek om aan deze behoeften te voldoen. Zorg voor een betrouwbare en snelle zakelijke internetverbinding om productief te blijven en frustrerende vertragingen te vermijden. Bescherm je gevoelige gegevens en systemen met onze betaalbare cybersecuritymaatregelen en profiteer van gemoedsrust omdat je weet dat we 24/7 bewaking bieden.

Daarnaast bieden we oplossingen voor werkplekbeveiliging, waaronder camerabewaking en alarmsystemen, om onbevoegde toegang te ontmoedigen en uw fysieke ruimte te beschermen. IT-support op kantoor of op een externe werkplek nodig? Ons team staat 24/7 klaar om jouw technologie te beheren.

Microsoft 365iconen

beveiligd internet (Wifi & glasvezel)

Als onderdeel van onze IT-ondersteuning voor kantoren bieden onze WiFi- en glasvezeldiensten een ononderbroken verbinding voor je bedrijfsactiviteiten. De WiFi-service heeft een uitgebreide dekking binnen je werkruimte, zodat je team in het hele gebouw verbonden blijft. Aan de andere kant biedt de glasvezelinternetservice ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid, waardoor data-intensieve taken zoals videoconferenties en grootschalige bestandsoverdracht worden ondersteund.

Beide services zijn ontworpen met beveiliging en schaalbaarheid op bedrijfsniveau, zodat je netwerk kan meegroeien met je bedrijfsbehoeften.

24/7 cybersecurity

We bieden 24/7 betaalbare cybersecurity voor jouw digitale infrastructuur en werkplek via ons Security Operations Center (SOC), dat jouw systemen voortdurend in realtime bewaakt. Ons team blijft altijd alert en detecteert en reageert snel op eventuele risico’s, zodat je netwerk maximaal wordt beschermd.

Met onze oplossing voor internetfiltering heb je volledige controle over webtoegang en kun je jouw netwerk beschermen tegen schadelijke inhoud en ongeautoriseerde activiteiten.

man gericht op computerschermen, staat voor proactieve cyberbeveiligingsbewaking voor uw bedrijf.

CCTV-oplossingen

Real-time bewaking van je pand door middel van CCTV-videocamera’s zorgt voor meer veiligheid, gaat diefstal en vandalisme tegen en garandeert de veiligheid van je werkplek.

Meer lezen

Alarmsysteem

Geavanceerde sensoren en detectoren zorgen voor een betrouwbare detectie van inbraak, brand, rook en andere noodsituaties. Je kunt realtime meldingen ontvangen op je smartphone of andere devices zodra er een alarm afgaat.

Meer lezen

Veilig gebouw

Onze CCTV-oplossingen schrikken inbrekers actief af en bieden tegelijkertijd kritisch toezicht. Dit in combinatie met een alarmsysteem dat onmiddellijk waarschuwt en communicatiemogelijkheden biedt via een beveiligde meldkamer die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Zo kunnen we snel reageren op noodsituaties, zoals brand of inbraak.

Bovendien maken innovatieve functies zoals Live View directe controle door autoriteiten mogelijk, waardoor een allesomvattende en proactieve beveiligingsaanpak wordt gegarandeerd.

oplossingen voor printen op kantoor

Verbeter de printoplossingen voor jouw kantoor om tijd en geld te besparen. Wij zorgen voor het volledige beheer van jouw printinfrastructuur, van het bijvullen van supplies tot onderhoud, waardoor stilstand en bedrijfskosten worden beperkt. Onze service kan worden aangepast aan organisaties van elke grootte, belooft tot 30% aan besparingen en ontzorgt je team.

Ondersteuning en onderhoud

Jouw printers melden storingen automatisch aan onze servicedesk. Wanneer er onderdelen vervangen moeten worden, is er al een monteur onderweg. Hierdoor kunnen we een betrouwbaar printerpark garanderen.

Meer lezen

Scannen naar Microsoft 365

HP multifunctionele printers en scanners verzenden scans snel naar Microsoft 365, zoals OneDrive en SharePoint. Er is geen extra hardware of software nodig, waardoor documenten eenvoudig toegankelijk zijn op elk device.

Meer lezen

Follow-me printen

Met Follow-Me printen kun je overal in je netwerk printen. Je printopdracht wordt veilig centraal opgeslagen en is toegankelijk op elke printer door het invoeren van een pincode, vingerafdruk of kaart.

Meer lezen

Inzichten in afdrukken

Real-time gegevens monitoren via een eenvoudig dashboard helpt afval te verminderen en het gebruik te optimaliseren door gedrag te analyseren, zoals enkelzijdig versus dubbelzijdig printen en het volume van kleurenprints.

Meer lezen

Ga naar de inhoud