Man gericht op computerschermen in een centrum voor beveiligingsactiviteiten, dat staat voor 24/7 bewaking van cyberbeveiliging

24/7 cybersecurity

Zorg dat je niet gehackt wordt – onze 24/7 cybersecurity voor MKB’s zorgt ervoor dat jouw werkplek veilig blijft en jouw activiteiten niet worden onderbroken.
24/7 Security Operations Center (SOC)
Ons Security Operations Center (SOC) houdt 24/7 een oogje in het zeil op je online werkzaamheden en spoort snel bedreigingen op en pakt ze aan. Dit betekent minder downtime en een betere bescherming van de gegevens van jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat je activiteiten soepel verlopen, wekt vertrouwen bij jouw klanten en zorgt ervoor dat je bedrijf veilig en online blijft.

internetfiltering

Het is belangrijk om schadelijke en onveilige websites te blokkeren om de veiligheid van je netwerk te handhaven. Onze internetfilterservice screent actief en elimineert de toegang tot risicovolle inhoud, waardoor de kans op cyberaanvallen aanzienlijk afneemt. Deze veiligheidsmaatregel verhoogt je online veiligheid en zorgt voor een veilige en efficiënte werkomgeving.
Internetfiltering ingeschakeld
Deskundig advies over cyberbeveiliging krijgen van een beveiligingsprofessional

24/7 beveiliging nodig?

Als je ons inhuurt voor cyberbeveiliging, kun je rekenen op continue bescherming van jouw bedrijf op maat door experts. Als MSP bieden we 24x7 bewaking, toegang tot de nieuwste beveiligingstechnologie en compliance-ondersteuning, allemaal zonder de noodzaak van aanzienlijke interne investeringen. Deze aanpak zorgt voor gemoedsrust en maakt middelen vrij voor groei en ontwikkeling, in de wetenschap dat jouw cybersecurity proactief en kosteneffectief is en wordt beheerd door specialisten.
Wat kun je verwachten van onze Managed Security Services?
  • 24/7 netwerkbewaking
  • Een voordelige oplossing die de behoefte aan interne beveiliging vermindert
  • Verdediging tegen cyberbedreigingen met de nieuwste technologieën
  • Snelle detectie en reactie op beveiligingsincidenten
  • Zekerheid dat jouw bedrijf voldoet aan de wettelijke normen
  • Bescherming beheerd door cybersecuritydeskundigen
  • Strategieën om aanvallen te stoppen voordat ze plaatsvinden
  • Gemoedsrust vanwege deskundige bescherming

Van onze klanten

Ga naar de inhoud