Man gericht op computerschermen in een centrum voor beveiligingsactiviteiten, dat staat voor 24/7 bewaking van cyberbeveiliging.

uitbreiding & verhuizing

We helpen je bij bedrijfsuitbreiding en -verhuizing, nationaal of internationaal, en zorgen ervoor dat je IT-setup snel en effectief is, ongeacht de locatie.

Waarom ons kiezen voor bedrijfsuitbreiding en -verhuizing?

Als je klaar bent voor bedrijfsuitbreiding of -verhuizing, staat ons ervaren team klaar om je bij elke stap te begeleiden. Jaarlijks managen we met succes 20-40 kantooropeningen en verhuizingen in verschillende steden. Voorbeelden zijn Amsterdam, Londen, Antwerpen, Göteborg, Barcelona, Parijs, Rome, Kaapstad, Dubai, Singapore, Bangkok, Hong Kong, Tokio, Sydney, Washington en New York. Dit geeft ons een goed inzicht in de logistieke en operationele uitdagingen die komen kijken bij het vestigen van jouw aanwezigheid in nieuwe markten.

IT-ondersteuning bij fusies en overnames

Tijdens fusies & overnames (M&A) richten we ons op het soepel combineren van technologiesystemen van verschillende bedrijven. Wij zorgen voor het samenvoegen van gegevens en systemen om ervoor te zorgen dat jouw activiteiten zonder onderbrekingen verlopen en jouw belangrijke informatie veilig blijft. Ons belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat alle IT-systemen goed op elkaar aansluiten, de behoeften van je nieuwe organisatie ondersteunen en de technische aspecten van de fusie eenvoudiger maken.

Internetfiltering ingeschakeld
Deskundig advies over cyberbeveiliging krijgen van een beveiligingsprofessional.

Wat je kunt verwachten met CloudConnected

Om jouw uitbreidingsinspanningen verder te ondersteunen, bieden we ook doorlopend support en onderhoud en zorgen we ervoor dat systemen nog lang na de eerste installatie effectief blijven werken. Ons team biedt trainingssessies op maat om jouw personeel te helpen nieuwe technologieën en processen onder de knie te krijgen, zodat ze hun productiviteit kunnen maximaliseren.

Daarnaast maken we plannen voor de toekomstige schaalbaarheid van IT-infrastructuur, bereiden we jouw bedrijf voor op groei en helpen we je mogelijke technologische knelpunten te voorkomen.

Met CloudConnected krijgt je een partner die zich inzet voor jouw succes op de lange termijn en ervoor zorgt dat jouw IT-setup meegroeit met de bedrijfsbehoeften.

Van onze klanten

Ga naar de inhoud