Man gericht op computerschermen in een centrum voor beveiligingsactiviteiten, dat staat voor 24/7 bewaking van cyberbeveiliging.

veiligheid op de werkplek

Verbeter de beveiliging van je werkplek met geavanceerde bewakings- en alarmsystemen, zodat iedereen zich in een veilige omgeving bevindt.

joUw partner in werkplekbeveiliging

Met CloudConnected als je Managed Service Provider (MSP) voor CCTV- en alarmsystemen krijgt je deskundige hulp bij het selecteren en installeren van de juiste apparatuur voor jouw werkplekken. Wij maken het verbeteren van de beveiliging van je gebouw eenvoudig zonder dat je diepgaande technische kennis nodig hebt. Als je voor ons kiest, betekent dat een gestroomlijnde kantoorbeveiliging en vertrouwen in de veiligheid van je pand.

CCTV voor de beveiliging van jouw werkplek

We werken samen met de beste aanbieders van CCTV om de beveiliging van jouw werkplek te verbeteren. Onze experts helpen je bij het kiezen van de juiste bewakingsoplossing voor je bedrijf, zodat je verzekerd bent van optimale dekking en de functies die je nodig hebt voor effectieve bewaking. Kies uit een reeks camera’s, inclusief opties voor onopvallende bewaking en geavanceerde analyse, om te voldoen aan jouw specifieke beveiligingsbehoeften. We geven de voorkeur aan systemen met gebruiksvriendelijke interfaces, zodat het eenvoudig is om je CCTV-netwerk te beheren.

Internetfiltering ingeschakeld
Deskundig advies over cyberbeveiliging krijgen van een beveiligingsprofessional.

24/7 Alarmsysteem & App

24/7 Alarm biedt uitgebreide beveiligingsoplossingen die verder gaan dan alleen het laten afgaan van een alarm. Ons systeem biedt constant toezicht en garandeert snelle reactietijden bij noodgevallen. Zo beschermen we je eigendom: Onmiddellijke communicatie en gegarandeerde actie: Onze Alarm app, die 24/7 beschikbaar is, stuurt je direct een waarschuwing wanneer je alarm afgaat. Dit helpt je om de situatie snel te evalueren en de juiste acties te ondernemen, zoals contact opnemen met beveiligingspersoneel. Bovendien biedt ons systeem je de mogelijkheid om direct hulpdiensten te waarschuwen in geval van brand, diefstal of inbraak. Getrainde professionals worden onmiddellijk gewaarschuwd, zodat er snel en effectief op de situatie kan worden gereageerd.
Beveiligingsbewaking voor meerdere locaties: Onze alarmen worden 24/7 bewaakt in onze PAC meldkamer, een beveiligde faciliteit die is gebouwd om inbraakpogingen te weerstaan. Deze geavanceerde omgeving is voorzien van luchtdichte afdichtingen, kogelvrij glas en een eigen ventilatiesysteem, waardoor volledige isolatie tegen bedreigingen van buitenaf gegarandeerd is. De meldkamer wordt bestuurd door hoogopgeleide professionals met expertise in informatie- en communicatietechnologie (ICT) en gevestigde beveiligingsprotocollen. Er zijn altijd minstens twee medewerkers aanwezig om de beveiliging van jouw locaties te bewaken en om snel en goed gecoördineerd te reageren op elk alarm of noodgeval.

Van onze klanten

Ga naar de inhoud