Cloud telefoon systemen

Upgrade je bedrijf met communicatie met Cloud-gebaseerde telefoonsystemen en laat de beperkingen van traditionele telefoonsystemen achter je.
Waarom Cloud-gebaseerde telefoonsystemen kiezen?
Stel je externe en flexibele teams in staat om effectief te communiceren met een cloud-gebaseerd telefoonsysteem. Zorg overal voor heldere gesprekken, beheer gesprekken eenvoudig en bespaar geld met voorspelbare prijzen. Onze oplossingen omvatten Microsoft Teams Phone, Webex Calling-software, mobiel bellen en EU-datapakketten – ideaal voor bedrijven die belang hechten aan efficiënte communicatie.

Microsoft Teams Phone

Gebruik je momenteel Microsoft 365? Upgrade dan je communicatie met Microsoft Teams Phone. Met dit cloud telefoonsysteem kan je team rechtstreeks bellen en gebeld worden binnen Teams op elk device. Geniet van functies zoals oproepdoorschakeling en voicemail, die zorgen voor duidelijke communicatie voor externe en flexibele werkteams. Wij zorgen voor de installatie, zodat je team deze krachtige tool meteen kan gebruiken.
Microsoft Teams telefoon instellen
Het vrolijke mobiele telefoongesprek van de vrouw buiten staat voor het betrouwbare netwerk van KPN met onbeperkt bellen in de EU, data en voordelige abonnementen.

Webex belsoftware

Dit cloud-gebaseerde telefoonsysteem is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven en biedt alle essentiële en geavanceerde belfuncties die je team nodig heeft. Webex Calling-software maakt dure on-site telefoonapparatuur overbodig en maakt het eenvoudig om je communicatie te beheren.

Neem contact met ons op en begin vandaag nog met het plannen van jouw migratie naar de Webex Calling-cloudoplossing en samenwerkingsdiensten.

Mobiel bellen (KPN)

Maak je geen zorgen meer over te veel belminuten of onverwachte kosten op je telefoonrekening. Dankzij het betrouwbare netwerk van KPN kan je team onbeperkt sms’en, bellen en dataroamen binnen de EU. Deze kostenvriendelijke optie maakt budgetteren eenvoudiger en stelt je werknemers in staat om vrij verbonden te blijven met collega’s in heel Europa. Bovendien integreert het naadloos met Microsoft Teams en Webex voor nog meer gemak.

Van onze klanten

Ga naar de inhoud