Microsoft 365-apps

cloud werkplek ondersteuning

We helpen je bij het inzetten van cloud-werkplekken, zoals Microsoft 365 en Google Workspace, voor beter teamwork en hogere efficiëntie.
Microsoft 365 installatie en migratie
Als je van plan bent om over te stappen naar Microsoft 365, kunnen we je helpen om het installatie- en migratieproces voor je bedrijf te vereenvoudigen, zodat je probleemloos van start kunt gaan zonder je dagelijkse werkzaamheden te onderbreken. Ons team zorgt voor elk aspect om je aan boord te krijgen, inclusief het op maat maken van het platform om aan je specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast zorgen we voor veilige gegevensmigratie, e-mailinstallatie, teamworktools, mobiele installatie en nog veel meer. Cloud-werkplekondersteuning is van groot belang. Als uw Managed Service Provider ondersteunen we je bij elke stap.

Microsoft 365-ondersteuning

We bieden uitgebreide Microsoft 365-services om je te helpen optimaal gebruik te maken van deze krachtige suite met zijn tools. Ons team kan je helpen met licentiebeheer, zodat je de juiste abonnementen selecteert en onnodige kosten vermijdt. We geven ook prioriteit aan gegevensbeveiliging en helpen je om je informatie veilig en beschermd te houden. Door het gebruik van M365-tools te optimaliseren, kunnen we de teamproductiviteit verhogen en tegelijkertijd de naleving van wettelijke eisen waarborgen. Onze back-upstrategieën beschermen tegen gegevensverlies en onze helpdesk is beschikbaar voor onmiddellijke hulp bij problemen met Microsoft 365.

We bieden ook trainingsprogramma’s om jou en je team te helpen het meeste uit onze cloudwerkplek te halen. Onze training op maat kan op jouw locatie of online worden gegeven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Man werkt op een laptop met Google Workspace-pictogrammen.

Google cloud-werkruimte

Als je al Google Workspace gebruikt, bieden we een reeks services om ervoor te zorgen dat het volledig geoptimaliseerd is voor jouw bedrijf en de behoeften van je teams. Dit omvat het aanpassen van functies voor een betere workflow, het implementeren van sterkere beveiligingsmaatregelen en het zorgen dat je installatie voldoet aan de industrienormen.

We ondersteunen e-mailbeveiliging om te voorkomen dat gevaarlijke e-mails je inbox bereiken, een cruciale service gezien de toename van phishing- en malware-bedreigingen. Daarnaast ondersteunen we gegevensmigratie en integratie om de functionaliteit van Google Workspace uit te breiden. Onze back-up- en herstelservices beschermen tegen gegevensverlies, terwijl onze helpdesk onmiddellijk hulp biedt bij eventuele problemen. Deze aanpak zorgt ervoor dat jouw cloudwerkplek efficiënt en veilig functioneert binnen jouw bedrijfsecosysteem.

Van onze klanten

Ga naar de inhoud