CloudConnected Team - Besteed uw IT-beheer uit Amsterdam

IT-BEHEER AMSTERDAM

IT-beheer in Amsterdam, zo flexibel als LEGO. Kies de services die je nodig hebt. Of het nu gaat om volledig IT-beheer en infrastructuurverandering of specifieke IT-ondersteuningspakketten.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideale IT-oplossing samen te stellen.

Veroorzaakt IT problemen?

Trage computers & internet, onverwachte crashes, onverwachte IT-facturen. Wij begrijpen de uitdagingen waar Amsterdamse bedrijven voor staan. Onze oplossingen voor IT-beheer in Amsterdam zijn ontworpen om:

  • Betrouwbare, responsieve ondersteuning te bieden: Nooit meer in de wacht staan of te maken hebben met onbehulpzame technici. We zijn beschikbaar om eventuele problemen snel op te lossen.
  • Problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen: We bewaken jouw systemen proactief om problemen op te sporen en te verhelpen voordat ze je bedrijf beïnvloeden.
  • Duidelijk en transparant te communiceren: We spreken duidelijke taal. We zullen altijd eerlijk zijn over de kosten en aanbevelingen. Met IT-beheer Amsterdam kom je niet voor verrassingen te staan.
  • Lego-achtige oplossingen te bieden: Jouw bedrijf is uniek en je IT-behoeften dus ook. Samen met jou ontwerpen we een op maat gemaakt pakket voor IT-beheer dat past bij jouw budget en doelstellingen.
Onze manager bekijkt de dagelijkse statistieken

Metrics waar we trots op zijn:

943

Gebruikers vertrouwen elke dag op de diensten van CloudConnected.

92%

Van alle vragen wordt meteen beantwoord in het eerste telefoongesprek.

8 sec.

Is de gemiddelde wachttijd voordat je onze helpdeskondersteuning bereikt.

Van onze klanten

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?

IT-beheer amsterdam

Vanuit het centrum van Amsterdam helpen onze IT-services en cloudexperts klanten wereldwijd. Neem gerust contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Je kunt ons dagelijks op de volgende manieren bereiken:

Ga naar de inhoud