Man gericht op computerschermen in een centrum voor beveiligingsactiviteiten, dat staat voor 24/7 bewaking van cyberbeveiliging.

IT-consultancy en compliance

Optimaliseer je activiteiten met deskundige IT-consultancy, blijf compliant met toegewijde ondersteuning en krijg strategische inzichten van onze virtuele IT-manager.
Wat maakt onze IT-consultancy essentieel?
Onze IT-consultancyservice helpt je ervoor te zorgen dat technologie jouw bedrijfsdoelen ondersteunt. We beginnen met het doornemen van je huidige systemen om gebieden te vinden die toe zijn aan verbetering. Vervolgens adviseren we je over de beste manieren om je infrastructuur te upgraden, te optimaliseren en stellen we een plan op maat op. Deze aanpak helpt je om slimmere beslissingen te nemen over de technologie-investeringen van jouw bedrijf en om middelen beter te gebruiken.

Virtuele IT-manager (vCIO)

Onze Virtuele IT Manager (vCIO) biedt de diensten van een top IT-manager zonder de kosten van een fulltime IT-manager. Een Virtuele IT Manager helpt je IT-systemen en je IT-budget te beheren, ervoor te zorgen dat je systemen voldoen aan de industrienormen en om risico’s te beheren om je gegevens veilig te houden. Upgrade ook je technologie als dat nodig is. Deze service is ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven of grotere bedrijven die strategische IT-begeleiding nodig hebben, waarbij je een ervaren leidinggevende als onderdeel van je team krijgt.
Internetfiltering ingeschakeld
Deskundig advies over cyberbeveiliging krijgen van een beveiligingsprofessional.

Compliance as a service

Voorkom juridische problemen en behoud de reputatie van jouw bedrijf. Onze Compliance as a Service zorgt ervoor dat de technologiesystemen van je bedrijf volledig voldoen aan de relevante regelgeving in de sector.

We beginnen met een grondige doorlichting van jouw huidige systemen en processen om alle gebieden te vinden die niet voldoen aan de wettelijke normen. Vervolgens geven we gedetailleerde aanbevelingen over hoe je jouw systemen in compliance kunt brengen, waarbij we alles behandelen van wetten voor gegevensbescherming tot branche-specifieke vereisten. Ons team houdt wijzigingen in de regelgeving voortdurend in de gaten om je op de hoogte te houden.

Ondersteuning voor GDPR, HIPAA, PCI DSS en meer

We helpen je om belangrijke standaarden te begrijpen en na te leven, zoals GDPR voor gegevensbescherming binnen de EU, HIPAA voor de beveiliging van patiëntgegevens in de gezondheidszorg, PCI DSS voor de veiligheid van creditcardgegevens, SOX voor de nauwkeurigheid van financiële rapportages en ISO 27001 voor het beheren en beveiligen van bedrijfsinformatie. Wij behandelen deze en andere relevante regels en geven je de richting die je nodig hebt om aan deze complexe wettelijke vereisten te voldoen.

Van onze klanten

Ga naar de inhoud