gespecialiseerde IT-training

Scherp de technische vaardigheden van je team aan, verhoog de productiviteit en verbeter de cybersecurity.
Waarom zou je onze trainingen overwegen?
We bieden twee verschillende trainingsprogramma’s waar jouw bedrijf van kan profiteren: 1. Onze Microsoft 365-training is erop gericht om je team te leren hoe je de samenwerking en productiviteit kunt maximaliseren met behulp van Microsofts suite tools. 2. Onze Security Awareness-training is bedoeld om je werknemers te leren hoe ze cyberbedreigingen kunnen herkennen en voorkomen. Beide programma’s zijn essentieel voor de veiligheid en productiviteit van je bedrijf.

Microsoft 365 Training voor werknemers

Onze Microsoft 365 training helpt je team om essentiële tools zoals Teams, OneDrive, Microsoft Authenticator, Copilot en SharePoint onder de knie te krijgen. Leer praktische manieren om teamwork, efficiëntie en projectmanagement te verbeteren. Of je nu een beginner bent met Microsoft Office of meer geavanceerde Microsoft 365-training voor werknemers nodig hebt, onze programma’s helpen je om het meeste uit je abonnement te halen.

Cybersecurity training

Onze training over cybersecurity leert je team hoe ze pogingen tot phishing kunnen herkennen, gevoelige gegevens kunnen beschermen en sterke wachtwoorden kunnen gebruiken. We geven praktische tips en realistische scenario’s om je te helpen je te verdedigen tegen cyberbedreigingen en de informatie van je bedrijf veilig te houden. Deze cybersecuritytraining voor werknemers is ideaal voor elk team dat zijn kennis op het gebied van cybersecurity wil verbeteren en zijn werk wil beschermen. Als je op zoek bent naar een handige cybersecuritytraining online of op locatie, dan levert ons programma de expertise die je nodig hebt.

Teamtraining aanvragen

Om een trainingssessie voor je team te regelen, kun je een afspraak met ons maken. Tijdens het gesprek proberen we inzicht te krijgen in de sterke punten van je team en de gebieden waarop ze kunnen verbeteren. We spreken dan een geschikte datum af voor de sessie. Onze trainingsaanpak is interactief en praktijkgericht, ontworpen om je team actief te betrekken en praktische aspecten van hun werk aan te pakken. Het doel is om hun vaardigheden en kennis te vergroten, zodat ze vaardiger en zekerder worden in hun rol.

Van onze klanten

Ga naar de inhoud