Onze partners

We waarderen partnerschappen die ons vermogen om uitzonderlijke IT-services te leveren versterken. In samenwerking met leiders op het gebied van technologie en infrastructuur bieden we onze klanten betrouwbare en innovatieve oplossingen. Door deze partnerschappen blijven we op de hoogte van de nieuwste technologische trends, waardoor we onze diensten nog beter kunnen afstemmen op de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Onze toewijding aan deze relaties is essentieel voor het leveren van uitgebreide IT-ondersteuning.

Cloud-partners

We werken nauw samen met Microsoft om onze cloudservices te verbeteren. Dankzij deze samenwerking kunnen we nieuwe technologieën snel toepassen en voorop blijven lopen in onze branche.

Als Microsoft Partner werken we onze kennis en expertise van Microsoft-technologieën voortdurend bij om onze klanten de nieuwste en meest betrouwbare cloudoplossingen te kunnen bieden.

Metrics waar we trots op zijn:

We werken samen met topnetwerkproviders zoals KPN, Odido, Euro Fiber in Nederland en Proximus in België. Deze partnerschappen helpen ons een breed scala aan netwerkopties aan te bieden, waaronder DSL en glasvezeldiensten, om stabiele internettoegang te bieden op verschillende locaties. We werken ook samen met grote hardwareleveranciers zoals Apple en HP om ervoor te zorgen dat onze infrastructuuroplossingen worden aangedreven door de beste technologie die beschikbaar is. Onze netwerken zijn gebouwd met geavanceerde Cisco-technologie, zodat we een volledige netwerkoplossing kunnen leveren die al je communicatiebehoeften effectief ondersteunt.

Beveiligingspartners

Onze beveiligingspartnerships met Symantec en Acronis versterken onze verdediging tegen digitale bedreigingen. Symantec biedt een scala aan beveiligingsoplossingen, waaronder virusbescherming, firewalls, VPN’s en inbraakdetectie. Acronis richt zich op gegevensbescherming en noodherstel en biedt geavanceerde back-upoplossingen en verdediging tegen ransomware. Deze samenwerking draagt bij aan onze mogelijkheden om jouw IT-omgeving te beveiligen en activiteiten te beschermen tegen verschillende cyberbedreigingen.

Van onze klanten

Ga naar de inhoud