WIE ZIJN WIJ?

CloudConnected is een dynamische dienstverlener in ICT en helpt klanten al meer dan 10 jaar bij het kiezen van de juiste IT-oplossing. Vanuit Amsterdam bieden we onze klanten innovatieve oplossingen op het gebied van ICT-beheer, systeembeheer, netwerkbeheer, online werkplekken en telefonie.
Of het nu gaat om online werken met collega’s, het controleren van de beveiliging van je systemen of het beheersbaar houden van je netwerk. Met het aanbod van de verschillende (cloud)diensten kunnen we je een totaaloplossing bieden.
Uitbesteding in het MKB
We richten ons op het migreren van de IT-structuur van bedrijven naar cloudoplossingen. We staan bekend om onze heldere aanpak.
Partner voor langere perioden
Aan het einde van het migratieproces bieden we ook de mogelijkheid om uw organisatie te ondersteunen bij vragen. Ook kunnen we de omgeving in beheer nemen zodat gebruikers 1 aanspreekpunt hebben voor vragen.

WAAROM DE CLOUD?

  • Geeft je flexibiliteit om te groeien
  • Vaste maandelijkse kosten
  • U hebt overal toegang tot uw gegevens &
  • Altijd de laatste updates & nieuwste versies
  • Je betaalt alleen voor wat je gebruikt

NIET-BINDEND ADVIESGESPREK

Wil je ze op andere gedachten brengen met een van onze consultants? Plan dan direct een gratis kennismakingsgesprek via onze website.

UITBESTEDING IN HET MKB

Elke mkb-organisatie is de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van een betrouwbare IT-infrastructuur. Implementaties en IT-beheer zijn een taak geworden die een plaats verdient binnen elke organisatie. In KMO’s zien we vaak dat er iemand betrokken is bij het beheer, het onderhoud en de uitbreiding van het netwerk, toevallig omdat deze persoon de meeste affiniteit heeft met computers, maar een volledige dagtaak kan er niet mee ingevuld worden. Er is geen budget voor een fulltime systeembeheerder en geen reden om deze in vaste dienst te hebben. Voor de eerstelijns contactpersoon is het echter veel te moeilijk om alle vragen te beantwoorden, laat staan om een incident met hoge prioriteit op te lossen. Herken je jezelf in dit probleem?
Ervaring als oplossing
Het is namelijk belangrijk om te kunnen vertrouwen op een organisatie met diepgaande kennis van IT-oplossingen en IT-beheer. Het beheer en onderhoud van netwerken behoort ook niet tot je kerncompetenties en dat wil je niet controleren. CloudConnected kent de problemen van IT-oplossingen en het beheer ervan binnen het MKB als geen ander. Veel van onze huidige klanten leggen de verantwoordelijkheid voor het functioneren van hun IT-infrastructuur. We hebben ons tot doel gesteld om ICT voor jou te laten werken! Want laten we eerlijk zijn! Je doet toch geen onderhoud aan je eigen auto’s?
Ga naar de inhoud