Cisco Meraki router en glasvezelinternet voor een snelle, veilige en efficiënte werkplek.

Zakelijk internet

Profiteer van betrouwbaar zakelijk internet met back-upoplossingen en beheerde netwerken om de productiviteit van jouw MKB te verhogen.
Supersnel zakelijk internet nodig?
Wij bieden ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid voor je bedrijf met verbindingen tot 4 Gbit/s. Dit betekent soepele videogesprekken, snelle bestandsdownloads en efficiënte cloud back-ups. Onze service is perfect voor snelle internetbehoeften en kan extra functies bevatten zoals beveiligde PIN-betaling en integratie van het alarmsysteem. Met landelijke dekking garanderen we een snelle en zorgeloze verbinding met ons glasvezelnetwerk. Om je te beschermen tegen internetuitval, bieden we ook een 5G back-up oplossing. Zodra je internet uitvalt, schakelt je router over op het supersnelle mobiele 5G-netwerk van KPN. Zo is je bedrijf altijd online!

Zakelijk glasvezelinternet

Ons proces van glasvezelinternet voor kleine en middelgrote bedrijven begint met een snel voorstel, gevolgd door een werkplekonderzoek om de installatiespecificaties te beoordelen. We zorgen voor alle benodigde vergunningen en voeren de installatie in Nederland en daarbuiten uit, waarbij we je bij elke stap op de hoogte houden. Als aanvulling hierop biedt onze service “Veilig zakelijk internet”, ondersteund door Cisco Umbrella, op cloudbasis beveiliging tegen online bedreigingen. Het biedt kosteneffectieve en volledige bescherming voor alle devices en locaties, zodat de digitale veiligheid van jouw bedrijf is gegarandeerd.
Vrouw gebruikt een pc met robuuste internetbeveiliging

beheerde (wifi) netwerken

Nu bedrijven steeds afhankelijker worden van internetconnectiviteit en hun behoefte aan betrouwbare en efficiënte WIFI-netwerken toeneemt, wordt het beheren en onderhouden van deze netwerken steeds ingewikkelder en belangrijker. Als dit niet goed wordt beheerd, kunnen netwerkproblemen de productiviteit negatief beïnvloeden. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun netwerkbeheer uit te besteden aan experts zoals CloudConnected. Met deze oplossing kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun netwerken stabiel, up-to-date en efficiënt onderhouden zijn, zonder dat ze interne middelen nodig hebben om deze systemen te beheren.

De voordelen

Wij ondersteunen jouw (WiFI) netwerkbehoeften met de betrouwbare apparatuur van Cisco, waaronder zowel traditionele opstellingen als de geavanceerde, cloud-gebaseerde Cisco Meraki systemen voor een vast bedrag per maand, zonder investeringen vooraf. Deze aanpak zorgt ervoor dat jouw organisatie profiteert van een snel en stabiel netwerk, wat de productiviteit en continuïteit ten goede komt. Met Cisco Meraki krijg je het voordeel van automatische beveiligingsupdates, continue monitoring en gedetailleerde inzichten in het netwerk, allemaal afgestemd op jouw specifieke operationele vereisten.

Van onze klanten

Ga naar de inhoud