·november 20, 2019

Hoe handig zou dat zijn? Een stappenteller voor je werk?

MyAnalytics, de stappenteller en fitnesstracker voor je werk, is beschikbaar voor iedereen die een Office 365, Microsoft 365 Enterprise en Business-suite gebruikt.

Wil je een betere work/life balance?

Via een persoonlijk dashboard, een Outlook-invoegtoepassing en een paar wekelijke e-mails houdt MyAnalytics jou op de hoogte van hoe jij je werkdag eigenlijk besteed.

Ook krijg je suggesties aangedragen voor slimmere manieren van werken. Van het terugdringen van onproductieve vergaderingen tot het verminderen van het aantal overuren. Want met MyAnalytics kan je ook zien hoe vaak je erin geslaagd bent om géén overuren te maken.

Omdat je in MyAnalytics je eigen doelen kan instellen, is het ook mogelijk om jezelf op weg te helpen naar een gezondere work-lifebalans

Wil je meer focus?

MyAnaltics maakt ook gebruik van kunstmatige intelligentie om alle toezeggingen die je hebt gedaan in je e-mailverkeer automatisch te markeren en te verwerken in to-do-lijstjes.
Daarnaast is ook focus op je werk een belangrijke speerpunt van MyAnalytics. Zo kun je aangeven wanneer je echt gefocust wil werken. Wanneer je niet gestoord wil worden, brengt Microsoft teamgenoten daar automatisch van op de hoogte. Het is ook een optie om met AI-hulp op zoek te gaan naar tijdsperiodes waarin je vlot een focusmoment kan plannen.

Meer weten?

Aanvankelijk bood MyAnalytics alleen maar inzicht in de uren die je actief was op Outlook en vergaderingen, en de tijd die je kwijt bent aan Skype voor Bedrijven.

Inmiddels zijn daar ook analyses aan toegevoegd over de uren die je kwijt bent aan chats en gesprekken in Microsoft Teams – en het werken aan documenten die zijn opgeslagen in OneDrive of SharePoint.

Wil je meer weten over MyAnalytics? Bekijk dan de video op: https://products.office.com/nl-nl/business/myanalytics-personal-analytics?market=nl

Werk je al met Office 365? Log dan hier in voor jouw toegang tot MyAnalytics.

Share article
Neem geen genoegen met minder dan het beste

Neem geen genoegen met minder dan het beste

Er zijn verschillende redenen waarom kleine en middelgrote bedrijven (kmo's) hun technologiebehoeften het beste vervullen vanuit één centrale locatie. Een van de redenen is dat kleine bedrijven vaak over minder middelen beschikken. Het is dus essentieel om de middelen...

Ga naar de inhoud