·september 14, 2020

TV op de zaak met KPN Zakelijke TV

Tegenwoordig is de tv in zowat ieder bedrijf niet meer weg te denken. Er worden allerlei tv-programma’s in de achtergrond vertoond, puur om de klantervaring te verbeteren. Het trekt mensen op een bepaalde manier aan wanneer er een tv te zien is waarop zich interessante zaken afspelen.

In de tijd waarin we leven is het dan ook zeker het overwegen waard om zakelijke tv’s aan te schaffen. Wanneer je als mkb’er bijvoorbeeld aan het groeien bent, zijn dit beslissingen die je moet overwegen. Maar het is al helemaal van toepassing in sectoren als fitness, de horeca, hotels en bed & breakfasts.

Waarom zakelijke TV? 

Er zijn een aantal specifieke punten die verduidelijken waarom zakelijke tv van toegevoegde waarde is. Vooral voor de eerdergenoemde sectoren. We hebben het dan over:

 • Werkt ontspannend: Het kijken van tv heeft een ontspannende werking. Dit merken klanten ook. Hierdoor associëren ze jouw bedrijf direct al met iets positiefs. Erg fijn natuurlijk wanneer je klanten voor een langere tijd probeert te strikken.
 • Biedt amusement: Verder biedt een tv ook gewoon puur amusement. Denk bijvoorbeeld aan de tv’s in een sportcafé. Ze zijn een reden voor klanten om te komen. En in een sportschool geeft het wat te doen wanneer je aan het hardlopen bent. De amusementswaarde is hoog.
 • Toont goed gastheerschap: Daarnaast toont het goed gastheerschap. De uitstraling van een bedrijf als geheel verbetert aanzienlijk wanneer er tv’s hangen. Het geeft aan dat je bereid bent iets te doen voor de klant.
 • Vergroot de kans dat klanten terugkeren: Al met al gaat zakelijke tv ervoor zorgen dat klanten vaker gaan terugkeren. De eerdergenoemde positieve associaties in combinatie met de praktische voordelen van zakelijke tv geven hierin de doorslag.

KPN Zakelijke TV

Dankzij KPN Zakelijke TV wordt het via iedere internetverbinding mogelijk om interactieve tv te ontvangen. Je pauzeert programma’s eenvoudig, je neemt bepaalde dingen op en je spoelt sommige beelden met één druk op de knop terug. Dit is de perfecte manier om de tv schermen binnen de bedrijfsmuren aan de slag te zetten. KPN Zakelijke TV:

 • Werkt op iedere internetverbinding
 • Komt inclusief informatiekanaal
 • Vereist geen lang contract
 • Is maandelijks opzegbaar

Daarmee haal je een oplossing in huis die je elke maand opnieuw kunt evalueren. Bereik je niet wat je hoopte te bereiken? Dan ben je er na een maand alweer vanaf.

Ben je dus werkzaam in de fitness, fysiotherapie, sportkantines, wellness, bed & breakfast, detailhandel, hotels, mobiliteitsbedrijven of recreatie? En ben je benieuwd in hoeverre zakelijke tv jouw bedrijf vooruit kan helpen? Bestel dan hier KPN Zakelijke TV.

Een tekenfilm voor kinderen bij de tandarts, motiverende video’s in de sportschool of een voetbalwedstrijd in de horeca. Het wordt allemaal mogelijk.

Er zijn ondertussen steeds meer bedrijven die genieten van de vele voordelen die bij deze beslissing komen kijken. Zo ben je in staat om de groei die je sowieso al doormaakt nog een extra duwtje in de rug te geven.

Verhoog de amusementswaarde en de informatieve waarde voortaan aanzienlijk bij bijvoorbeeld de receptie, in de kantine of aan de bar.

 • KPN Zakelijk TV
  € 13,50 excl. BTW p/mnd.
 • Zenderpakket Fox Sports
  € 7,50 excl. BTW p/mnd.
 • Zenderpakket Ziggo Sport
  € 12,39 excl. BTW p/mnd.
Share article
Neem geen genoegen met minder dan het beste

Neem geen genoegen met minder dan het beste

Er zijn verschillende redenen waarom kleine en middelgrote bedrijven (kmo's) hun technologiebehoeften het beste vervullen vanuit één centrale locatie. Een van de redenen is dat kleine bedrijven vaak over minder middelen beschikken. Het is dus essentieel om de middelen...

Ga naar de inhoud