·mei 28, 2019

Pas op! De politie kijkt mee!

Er wordt veel geschreven over het beveiligen van computers, mailboxen, bestanden en online bedrijfsnetwerken. Maar wat te weinig wordt beseft: de beveiliging van een organisaties begint ook al bij de voordeur – letterlijk.

Bedrijfssecurity heeft niet alleen iets te maken met hackers, maar heel vaak (te vaak) ook gewoon met ouderwetse inbrekers en overvallers.

Hebben jullie al een helicopterview?

Organisaties zetten vaak verschillende middelen in om zichzelf te beschermen: een los alarmsysteem, toegangscontroles, beveiligingscamera’s – en o ja, iemand doet ook nog iets met ICT beveiliging. Maar vaak staan alle maatregelen volledig los van elkaar. Een helicopterview wordt gemist.

Dat kan beter.

Want het maken van een totaalplan zorgt niet alleen voor een betere beveiliging van je organisatie, het bespaart ook aanzienlijk op de kosten. Met het slim aan elkaar koppelen van alle aanwezige beveiligingssystemen aan 24/7Alarm, bieden wij met CloudConnected één totaaloplossing. 24/7Alarm is een dienst die met één meldkamer live inzicht heeft in zowel de ICT als ook de beveiliging als in het alarm/camerasysteem. Met CloudConnected koppelen wij jullie eigen alarm/camera systeem en ook de IT omgeving aan 24/7Alarm.

Meekijken gewenst

Achteraf camerabeelden terugkijken van hoe inbrekers jullie bedrijf leeghalen is helemaal niet leuk. En sowieso is het meestal ook te laat om in te grijpen voor de politie. Daarom is het fijn als de politie direct meekijkt met jullie beveiligingssysteem om zo snel mogelijk in actie te kunnen komen.

Met CloudConnected helpen wij regelmatig bedrijven om hun camera’s te koppelen middels camera verificatie van 24/7Alarm. In het geval van een alarm-melding (en uitsluitend dan!), kunnen beelden live worden bekeken door de meldkamer van de politie.

Hoe het werkt?

De specialisten van 24/7Alarm ontvangen jullie alarmmelding direct met de bijbehorende camera beelden. Als op die beelden ongewenste gasten te zien zijn, worden de beelden direct live doorgezet naar de meldkamer van de politie. Politie blijft dus gewoon meekijken op jullie locatie terwijl de agenten onderweg zijn. Hoe handig is dat?

De techniek die wij hiervoor inzetten heet LiveView en is een dienst van de politie die wordt gebruikt door de meldkamer.

Download de informatiefolder van Live View op onze website.

Uiteraard blijft jullie privacy gewaarborgd met het 24/7 Alarm, anders zouden onze klanten niet met onze oplossingen willen werken. Voor ons is de veilgheid van jullie organisatie prioriteit nummer 1. Niet alleen op het gebied van ICT.

Omdat wij werken voor klanten die op hun beurt werken met zeer gevoelige informatie, worden medewerkers van CloudConnected standaard gescreend door de politie.

Benieuwd hoe de 24/7 Alarm meldkamer in actie komt? We laten het graag zien in ons filmpje op onze website.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Share article
Neem geen genoegen met minder dan het beste

Neem geen genoegen met minder dan het beste

Er zijn verschillende redenen waarom kleine en middelgrote bedrijven (kmo's) hun technologiebehoeften het beste vervullen vanuit één centrale locatie. Een van de redenen is dat kleine bedrijven vaak over minder middelen beschikken. Het is dus essentieel om de middelen...

Ga naar de inhoud