·juli 29, 2019

Waarom Internet Backup?

Zonder internet staat jouw bedrijf stil en dat kan in sommige situaties flinke problemen opleveren. Bijvoorbeeld omdat je klanten opeens niet meer kunnen pinnen.

Wil jij nooit meer zonder een stabiele internetverbinding zitten? Dan is Internet Backup via 4G de oplossing.

Problemen met verbinding direct oplossen

Met Internet Backup – een nieuwe oplossing van CloudConnected – worden de internetlijn en de router van jullie organisatie 24 uur per dag / 7 dagen in de week in de gaten gehouden.

Mocht een van deze elementen uitvallen dan wordt er automatisch overgeschakeld op het snelle 4G netwerk. Als er zich een probleem voordoet is vaak ook direct inzichtelijk waar, zodat een eventuele storing meteen verholpen kan worden.

Jullie klanten hoeven helemaal niks door te hebben. Alles wordt achter de schermen snel en professioneel opgelost. Zo houd je de professionaliteit van jouw bedrijf hoog en je klanten tevreden.

Naast dat Internet Backup problemen sneller kan opsporen en verhelpen, biedt het ook inzicht in de kwaliteit van jullie internetverbinding. Als blijkt dat die eigenlijk overvol zit waardoor systemen trager werken, is het verstandig om als bedrijf misschien een betere bandbreedte te gebruiken.

Loop geen omzet mis door traag internet

Een goed werkende internetverbinding levert meer op dan je denkt. Uit diverse onderzoeken blijkt dat medewerkers ernstig worden gefrustreerd door een slechte internetverbinding.

Interne effecten van een slechte internetverbinding zijn bijvoorbeeld dat het versturen van een e-mail niet lukt, VoIP-communicatie hapert of browsen heel traag verloopt. Traag internet betekent veel productiviteitsverlies van je medewerkers. Maar ook extern komen zaken als bereikbaarheid en reactiesnelheid in het geding als een internetverbinding te traag is. Dat is niet hoe je te boek wilt staan bij klanten.

In het huidige economische klimaat waarin snel reageren en voorlopen op de competitie belangrijker is dan ooit te voren, kan een slechte internetverbinding er zelfs voor zorgen dat een bedrijf omzet misloopt.

Met CloudConnected bieden wij een aantal interessante oplossingen voor het uitbesteden van het beheer van jullie internet en netwerk.

Meer weten hierover?

Kijk dan eens op: https://cloudconnected.nl/oplossingen/managed-networking/

Share article
Neem geen genoegen met minder dan het beste

Neem geen genoegen met minder dan het beste

Er zijn verschillende redenen waarom kleine en middelgrote bedrijven (kmo's) hun technologiebehoeften het beste vervullen vanuit één centrale locatie. Een van de redenen is dat kleine bedrijven vaak over minder middelen beschikken. Het is dus essentieel om de middelen...

Ga naar de inhoud