·oktober 3, 2022

Neem geen genoegen met minder dan het beste

Er zijn verschillende redenen waarom kleine en middelgrote bedrijven (kmo’s) hun technologiebehoeften het beste vervullen vanuit één centrale locatie. Een van de redenen is dat kleine bedrijven vaak over minder middelen beschikken.

Het is dus essentieel om de middelen optimaal in te zetten. Een ander voordeel van centralisatie is dat er geen vertragingen zullen optreden bij de dienstverlening, zodat uw gemoedsrust is verzekerd.

Daarom is het een goed idee om samen te werken met een externe IT-dienstverlener. U kunt een externe IT-dienstverlener inhuren als aanvulling op, of als alternatief voor uw interne IT-team. Ook als u niet beschikt over een interne IT-afdeling, kunt u al uw technologiebehoeften zorgeloos toevertrouwen aan een externe IT-dienstverlener. Dit is een specialist die fungeert als uw persoonlijke IT-afdeling, maar die weliswaar extern is aan uw bedrijf.

Een externe IT-dienstverlener biedt enorm veel voordelen voor uw IT-behoeften. Denk bijvoorbeeld aan het gemak van één centraal aanspreekpunt, het gebruik van toonaangevende software, ondersteuning en onderhoud, en de toegang tot extra tools en middelen, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste technologieën.

 

Neem geen genoegen met minder dan het beste

 

Een kwalitatieve externe IT-dienstverlener biedt u de volgende diensten aan:

Regelmatige risicobeoordelingen

Risicobeoordeling is cruciaal voor elk bedrijf en mag u niet over het hoofd zien. In dit proces beoordeelt de IT-dienstverlener uw huidige IT-infrastructuur en worden mogelijke risico’s voor uw bedrijf geïdentificeerd.

De IT-dienstverlener zal vervolgens een plan opstellen om de risico’s te beperken en regelmatig verslag uitbrengen over de voortgang.

U kunt uw bedrijf beschermen tegen potentiële bedreigingen door samen te werken met een externe IT-dienstverlener die regelmatig evaluaties uitvoert.

 

  • Continue netwerkbewaking

Continue netwerkbewaking is een van de belangrijkste diensten die een kwalitatieve IT-dienstverlener aanbiedt. Doordat uw netwerk 24/7 bewaakt wordt door een derde partij, zijn uw IT-systemen altijd operationeel en worden potentiële problemen geïdentificeerd en aangepakt, voordat ze ernstige of onherstelbare schade veroorzaken.

Met continue netwerkbewaking voorkomt u kostbare downtime, beschermt u uw gegevens en zorgt u ervoor dat uw systemen optimaal functioneren.

 

  • Bedrijfafstemming

Wanneer u op zoek bent naar een externe IT-dienstverlener, moet u erop toezien dat deze zich bekommert over de zakelijke afstemming. Een kwalitatieve externe IT-dienstverlener zal er alles aan doen om oplossingen te vinden die integreren met uw bestaande bedrijfssystemen en om u te helpen uw langetermijndoelen te bereiken. 

Een externe IT-dienstverlener moet u ook uitgebreide training en ondersteuning bieden, zodat u de IT-oplossingen maximaal kunt benutten.

 

  • Driemaandelijkse beoordelingen

Een IT-dienstverlener kan u helpen met kwartaalbeoordelingen. Deze evaluaties zijn van cruciaal belang voor uw bedrijf en mag u dus niet over het hoofd zien. Hier zijn vier redenen waarom driemaandelijkse beoordelingen essentieel zijn voor uw bedrijf:

  1. Ze helpen u te (blijven) voldoen aan de industriële regelgeving.
  2. Ze helpen u uw gegevens en uw systemen te beschermen.
  3. Ze helpen u uw systemen en processen te optimaliseren.
  4. Ze helpen u plannen op te stellen en uw systemen klaar te maken voor de toekomst.

 

  • Regelmatige rapportage om ROI aan te tonen

Bij elke succesvolle technologie-investering hoort een regelmatige rapportering om het rendement op de investering (ROI) aan te tonen. Een proactieve IT-dienstverlener helpt u hierbij, zodat u over de nodige gegevens beschikt om weloverwogen beslissingen te nemen over uw technologie-investeringen.

Samenwerken om te slagen

 

Wanneer u samenwerkt met een IT-dienstverlener van topkwaliteit zoals wij, kunt u een breed scala aan diensten verwachten waar uw bedrijf van profiteert. Van het beheren van uw IT-diensten tot 24/7 helpdeskondersteuning, ons team van experts staat klaar om u te helpen. Wij zorgen ervoor dat al uw IT-systemen up-to-date zijn en soepel draaien. 

Ons team kan u ook helpen uw gegevens en privacy te beschermen, met ons ruime aanbod aan beveiligings-, back-up- en compliancediensten. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Laat ons weten hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Het is een goed idee om uw IT-zorgen over te laten aan professionals, zodat u zich kunt focussen op zaken die echt belangrijk zijn.

 

Share article
Ga naar de inhoud